LP Roy Orbison-The all time greatest hits

LP Roy Orbison-The all time greatest hits
1 040 Kč860 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód9lproyZáruka24 měsíců

Roy Orbison - The All-time Greatest Hits Of Roy Orbison 2LP
A1   Only The Lonely (Knows The Way I Feel)  2:26
A2   Leah  2:37
A3   In Dreams  2:37
A4   Uptown  2:08
A5   It's Over  2:47
B1   Crying  2:43
B2   Dream Baby (How Long Must I Dream)  2:36
B3   Blue Angel  2:44
B4   Working For The Man  2:25
B5   Candy Man  2:42
C1   Running Scared  2:10
C2   Falling  2:22
C3   Love Hurts  2:26
C4   Shahdaroba  2:36
C5   I'm Hurting  2:43
D1   Mean Woman Blues  2:23
D2   Pretty Paper  2:52
D3   The Crowd  2:20
D4   Blue Bayou  2:29
D5   Oh Pretty Woman  2:55

Artwork By [Design] - Bill Barnes
Photography [Inside Cover] - Slick Lawson, Chip De Vilbiss
Producer - Fred Foster

Catalog#:MNT S 67290
Format:2 x Vinyl, LP, Compilation
Style:Pop Rock, Classic Rock
PopisTechnické parametry