LP The Searchers-The Collection

LP The Searchers-The Collection
850 Kč702 Kč bez DPH
Na dotaz
Osobně v prodejně:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód9lpthesearZáruka24 měsíců
Side One  
1. Love Potion Number Nine
2. I Pretend I'm With You
3. Sugar and Spice
4. Needles and Pins
5. It's in Her Kiss
6. Don't Throw Your Love Away
7. Ain't That Just Like Me
8. Sweets for My Sweet
9. Unhappy Girls  1. When You Walk in the Room

Side Two 
1. When You Walk in the Room
2. This Empty Place
3. Someday We're Gonna Love Again
4. Take Me for What I'm Worth
5. What Have They Done to the Rain
6. Take It or Leave It
7. Goodbye My Love
8. Have You Ever Loved Somebody
Special Limited Edition 180-gram virgin vinyl LP
PopisTechnické parametry